Nyhetsbrev juni 2017

Nå har Fontenehuset Bærum vært åpent i drøye 7 uker og vi har fått 18 medlemmer + noen mulige medlemmer. Aktiviteten på huset tar seg opp og det er fler og fler som bruker huset hver dag.
Vi har stort sett omvisning hver dag for mulige medlemmer og andre som på en eller annen måte er knyttet til Bærum kommune sine helse, – og sosialtjenester. Vi setter stor pris på besøk og syns det er gøy å vise fram det fine Fontenehuset vårt.

Dette har skjedd i juni:

• 1.juni – Kjøkkenet er på plass og nå lages det deilige lunsjer til oss hver dag. Vi har også startet med å gå en felles tur i nærområdet etter lunsj.

• 2.juni – Vi hadde besøk av Torbjørn Espelien leder av utvalget for bistand og omsorg i Bærum, han fikk en omvisning på huset og deltok på et arbeidsmøte.

• 7.juni – 10 fagutviklere fra Psykisk Bolig Bærum spiste lunsj hos oss. De fikk en presentasjon og omvisning. Alle deltok på et arbeidsmøte slik at de fikk innblikk i hvordan vi jobber på et Fontenehus. Vi gleder oss over et allerede godt samarbeid.

• 8.juni – Vi hentet og satte opp 3 av 10 arbeidsstasjoner. Vi var så heldige å bli tipset om veldig rimelige pc’r som resirkuleres av Bærum kommune.

• 15.juni – Vi fikk endelig opp Klubblogg! Dette er Fontenehuset sin database hvor vi blant annet registrerer alle medlemmer og besøkende. En fin arbeidsoppgave for den som jobber i resepsjonen.

• 15.juni – Vi besøkte og presenterte oss for Oppfølging psykisk helse og rus i Bærum.

• 19.-20.juni – En medarbeider, en ekstern kontakt og to medlemmer hospiterte hos vårt fadderhus Fontenehuset Oslo øst på Tøyen. Det var fine og lærerike dager. Vi er heldige som kan få gode tips og råd fra et så veletablert og fantastisk hus.

• 19.juni – Vi hadde et produktivt samarbeidsmøte med to representanter fra NAV IPS. Nå planlegger vi å invitere arbeidsgivere i Bærum til en morgensamling til høsten. Målet er å få til et godt samarbeid med næringslivet og gi våre medlemmer en mulighet til ordinært arbeid i fremtiden.

• 22.juni – Vi presenterte Fontenehuset Bærum, hvem vi er og hva vi gjør for ca 50 NAV-ansatte.

• 27.juni – Sommerhygge! Vi satt opp langbord ute i solen og serverte reker og is til dessert. Vi fikk besøk av styremedlemmer, Fontenehuset Oslo Øst og Fontenehuset Norge. Det var en kjempefin dag i hyggelig selskap.

• 28.juni – Det ble en tur til fine Bjørnegård. Vi presenterte oss, så fikk vi en omvisning og lærte mer om deres tilbud.

• 29.juni – Housing First i Bærum og Asker DPS Hvalstadåsen kom og spiste lunsj hos oss, fikk en omvisning og alle deltok på et arbeidsmøte.

Nå er det mange som skal på ferie, men vi holder huset oppe i hele sommer med unntak av to dager; fredag 21. og fredag 28.juli.

Åpningstider fra 10.-27.juli er mandag – fredag kl. 09.00-15.00.

God sommer fra alle oss på Fontenehuset!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s