Nyhetsbrev juli 2017

Det er mange som har hatt ferie i juli, men vi er veldig godt fornøyd med oppmøte av medlemmer.
Vi har også hatt en del omvisninger og andre besøk. Det er helt tydelig at det er behov for et hverdagstilbud selv i ferietider.
Vi har også hatt tid til å pusse opp mer av lokalene våre. Endelig har vi fått litt mer farge på veggene. Oransje med svart kontrastvegg og vi er kjempefornøyd. Inspirerende og stilig! Det er flere vegger som skal males, så her er det bare å finne frem malergleden og henge seg på om man vil.
Det har blitt laget masse god mat fra flere verdenshjørner og en dag hadde vi så mange som 16 stk til lunsj.  Mange nye retter står på menyen. Husk å bestille lunsj før 10.30 samme dag.

Andre ting som har skjedd i juli:

• 20.juli kom Kristin Nilsen, kommunalsjef for helse og sosial i Bærum kommune på besøk. Hun syntes det var kjempegøy å være med på et arbeidsmøte og se hvordan vi jobber her på Fontenehuset.

• 24.juli hadde vi hyggelig og uformelt besøk av Jan Tore Sanner, Kommunal- og moderniseringsminister og Maria Sanner, kommunestyrerepresentant i Bærum kommune. De spiste lunsj med oss og praten gikk livlig rundt bordet.

• Vi har startet planleggingen av vår stand på Sandvika byfest. Vi håper så mange som mulig vil være med og markedsføre Fontenehuset og steke vafler denne siste helgen i august. Det vil bli satt opp vaktlister, så det er bare å melde sin interesse så snart som mulig.

• Det er satt i gang prosjekt «Hvilerom». Flere har ønsket seg et lite rom hvor man kan trekke seg tilbake og få seg en pause i løpet av dagen. Et av våre medlemmer har tatt på seg ansvaret for dette med innspill fra andre og vi gleder oss til resultatet.

• Vi har fått på plass enda flere datamaskiner og vi har nå 11 arbeidsstasjoner på huset.

Åpningstider er nå som normalt: mandag – fredag kl. 08.30-15.30.
Arbeidsmøtene våre er kl. 09.00 og kl. 13.00.

Velkommen!


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s