Nyhetsbrev november 2017

Det har vært mye aktivitet på huset i november. Mediagruppa fortsetter med å jobbe med husavisa og har ferdigstilt flere artikler, redaktørenes innledning, en dag på huset og 3- på huset.

1.November var Cecilie og Therese på samling i regi av KS (kommunenes sentralforbund). Dette er et læringsnettverk psykisk helse og rus som skal drive forbedringsarbeid. Vi har vært så heldige å bli invitert med i dette viktige arbeidet av Bærum kommune.

9. november var den offisielle åpningen av Fontenehuset i Bærum der det kom 150 gjester. Vi hadde en flott gjesteliste med både Ordfører, Velferdsdirektør, sentrale samarbeidsaktører i både kommune og det private. Vi hadde også gleden av å ha en rekke næringslivsrepresentanter tilstede, – vi håper å kunne utvikle et godt samarbeid i det videre! Ingen åpning uten kulturelle innslag! Julie Kleive, samt koret ”Fornebu singairs” fremførte nydelige sanger, og sist men ikke minst – tre medlemmer fortalte sine historier og leste dikt.

13. november ferdigstilte vi vår første trivselsundersøkelse for medlemmene. Ca 40% deltok. Vi håper på enda høyere deltakelse neste undersøkelse, og gleder oss til å få de endelige resultatene.

14. november hadde Cecilie møte med Høgskolen/ sosialfag ved Halvor for å undersøke om Fontenehuset skal bli praksisplass for sosionom studenter i 2018. Vi har takket ja til mottak av to studenter fra januar.

16. og 17. november var Therese og Cecilie på fagsamling og landsmøte med Fontenehuset Norge.

30. november var det «Åpen dag» der alle som ønsket kunne komme innom for å se hva vi jobber med. Det ble satt opp plakater og brosjyrer om denne dagen bl.a. på biblioteket, frivilligsentralen, kunnskapssenteret, DPS. Vi serverte pepperkaker og gløgg og lagde også et Fontenepepperkakehus. Vi hadde mange hyggelige mennesker innom denne dagen, – vi gjentar dette i januar/februar

Petter er ansatt i et vikariat som starter opp 2. januar, med muligheter for fast ansettelse. Vi gleder oss til han begynner.

Fontena Nyhetsbrev-bilde desember 2017


Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s