Fontenehuset flytter!

Fontenehuset flytter til Industriveien 2 i Sandvika, som ligger ca 10-12 min gange fra der Fontenehuset er nå. Vi gleder oss og er spente på å flytte i nytt lokale. Flyttinga vil pågå fra uke 33 – uke 36.

Åpning av det nye Fontenehuset vil bli 2 september om alt går etter planen.

Det blir litt annerledes, men spennende uker nå fremover. Ressursene og arbeidet vi gjør disse flytteukene vil bli prioritert på flytteprosjektet som skjer nå i august og september. Det vil si at mye av den ordinære arbeidsdagene vil bli annerledes. Mange av de vanlige øktene vil utgå og medarbeiderne vil komme til å være opptatt med flytteprosjektet.

Kom som du er og bidra med de kreftene du har 🙂 Velkommen til et inkluderende og morsomt arbeidsrettet felleskap der vi sammen jobber for de spennende endringene som skjer i Fontenehuset 🙂

Lunsjen vil disse flytteukene bli enkel, men allikevel god gratis brødmat. 🙂

Se ukeplanen for mer detaljert info om ukene fremover. Vi håper på å se deg 🙂

%d bloggere like this: