Her finner du oss!

Du finner oss i 2. etasje opp trappen eller ved bruk av heis ved behov.

Hei. Vi har nå flyttet til nytt lokale.

Her kommer litt mer info og veibeskrivelse.

Vi befinner oss ca. 10-15 min gange fra Sandvika buss og tog-terminal.

Fra Sandvika bussterminal kan du ta både 240, 270 og 245-bussen. Stoppestedet heter Elias Smiths vei. Derfra er det ca. 5 min å gå til Fontenehuset. Du går inn inngangen som vist på bildet, også opp trappen i 2 etasje. har du behov for heis har vi en heis som bruks på baksiden. Ta gjerne på forhånd så kan vi hjelpe deg med dette.

Er du usikker på veien hit, ta kontakt med oss så kan vi møte deg både ved bussterminalen eller ved bussholdeplassen Elias Smiths vei.

Rutebeskrivelse fra Ruter finner du HER!

For kart over plassen klikk HER!

Vi håper du tar turen innom og ønsker deg hjertelig velkommen til et inkluderende arbeidsrettet felleskap her på Fontenehuset Bærum.

Fontenehuset flytter!

Fontenehuset flytter til Industriveien 2 i Sandvika, som ligger ca 10-12 min gange fra der Fontenehuset er nå. Vi gleder oss og er spente på å flytte i nytt lokale. Flyttinga vil pågå fra uke 33 – uke 36.

Åpning av det nye Fontenehuset vil bli 2 september om alt går etter planen.

Det blir litt annerledes, men spennende uker nå fremover. Ressursene og arbeidet vi gjør disse flytteukene vil bli prioritert på flytteprosjektet som skjer nå i august og september. Det vil si at mye av den ordinære arbeidsdagene vil bli annerledes. Mange av de vanlige øktene vil utgå og medarbeiderne vil komme til å være opptatt med flytteprosjektet.

Kom som du er og bidra med de kreftene du har 🙂 Velkommen til et inkluderende og morsomt arbeidsrettet felleskap der vi sammen jobber for de spennende endringene som skjer i Fontenehuset 🙂

Lunsjen vil disse flytteukene bli enkel, men allikevel god gratis brødmat. 🙂

Se ukeplanen for mer detaljert info om ukene fremover. Vi håper på å se deg 🙂

God sommer!

Nå har juli kommet og Fontenehuset Bærum ønsker dere en alle god sommer 🙂

IMG_2919 2

Om det blir sol eller regn, så skal vi kose oss her på jobb. Vi har åpent hele sommeren alle hverdager fra 09:00-15:00. Hver onsdag fremover stenger vi huset tidligere enn vanlig, da vi drar ut på ulike aktiviteter og utflukter 🙂 Se ukeplanen for mer info.

Har du aldri vært på Fontenehuset før er du hjertelig velkommen til å komme innom oss i sommer. Og er du på ferie så ønsker vi deg en riktig god ferie, og vi gleder oss til å se deg igjen etter ferien.

 

PS! Sommertid varer frem til og med 12 august.

God sommer fra oss alle på Fontenehuset Bærum. Kos deg masse 🙂

FONTENEHUS – en tolkning av ordet

Når noen sier fontene tenker jeg på rennende, sildrende, sprutende vann.

Vann er livsnødvendig for alt liv på planeten.

Jordens overflate er dekket av ca. 70% vann.

Mennesker trenger 20-50 liter vann pr. dag til grunnleggende behov som drikke, personlig hygiene og renhold.

Nordmenn bruker ca. 200 liter vann pr. dag.

Menn inneholder gjennomsnittlig ca. 60% vann, kvinner ca. 50% vann, barn ca. 77% vann og gamle ca. 45% vann.

Derfor liker jeg navnet fontenehus.

Akkurat som vann gir liv, vekst, næring, natur, kan fontenehus bidra til personlig vekst og utvikling.

Fontenehusets hjemmeside er under arbeid og oppdatering!

Vi jobber for tiden med å få hjemmesiden bedre og oppdatert. Dermed så kan det hende at ikke all informasjonen er som det skal være. Men vi jobber med saken 🙂

9 av 10 får bedre helse av å være på fontenehus. Det er fantastisk!

I en medlemsundersøkelse fra 2018 oppga 93 prosent av medlemmene at de hadde fått bedre helse av å delta på Fontenehuset.
Fontenehuset Bærum deltok i undersøkelsen og vi er stolte av stolte av resultatet. Les les les!

https://nhi.no/psykisk-helse/psykisk-egenpleie/ni-av-ti-far-bedre-helse-ved-hjelp-av-fontenehus/?fbclid=IwAR3tbqtwhuSLTbOEaBr48ipN3Elelr5Za-9QBheaitKMs5zxmd6yyYrJuQM

Oppdatering av mulig medlem-register

Har du vært innom Fontenehuset og meldt deg inn som mulig medlem, men ikke kommet tilbake? I henhold til nye regler om lagring av personlig informasjon, rydder vi databasen vår. Det betyr at hvis det er mer enn seks måneder siden du registrerte deg
som mulig medlem, slettes du derfor fra systemet og alle personopplysninger du oppga da du meldte deg som mulig medlem, nå blir fjernet.

Du er selvfølgelig veldig, veldig velkommen til å stikke innom oss igjen når som helst!

Velkommen til OA-snakkis!

OA står for overgangsarbeid, og er egen modell for å få folk tilbake i jobb. En OA-stilling er et samarbeid mellom Fontenehuset og en ekstern bedrift. Stillingensbeskrivelsen tilsier mellom 6 og 9 måneder, og er vanligvis mellom 20-50% i størrelse.

 

9. januar, klokken 13:30, skal vi ha årets første møte om nettopp overgangsarbeid. Her er alle medlemmer, medarbeidere og mulige medlemmer velkomne til å delta. Ønsker du å vite mer om overgangsarbeid, kom gjerne innom for å bli med på praten.

 

Kom gjerne innom, og hør mer!

 

%d bloggere like this: