Kontor

IMG_4728På kontorenheten jobber vi med mye forskjellige. Mye av arbeidet handler om drift; vasking, rydding og vedlikehold. Vi driver også en del med statistikk og rapportering, i tillegg til å bemanne resepsjonen vår.

En annen del av arbeidet som gjøres på kontorenheten kalles for Reach Out. Dette er Fontenehusets eget system for å holde kontakten med medlemmer som ikke har vært innom huset på en stund. Slik vil vi hjelpe hverandre med å forhindre isolering og ensomhet.

På kontoret er det plass til alle forskjellige typer mennesker. Enten du kan masse data og statistikk fra før av, eller er helt grønn på teknologi, er du velkommen til å bli en del av kontorenheten.

Media

Innunder kontor-enheten har vi en «avdeling» som heter Media. Fra mediarommet oser det ut kreativitet, og alle som har en idé eller en kreativ tanke er velkommen til å komme inn. På media jobbes det med foto, design, tekst og sosiale medier. I tillegg til alt dette, lager vi også vår egen avis. Høres dette spennende ut? Kom gjerne innom for en omvisning, ta en uforpliktende kaffe på mediarommet eller bli med på mediamøtene våre (hver tirsdag klokken 11:00. Kom, a!).

%d bloggere liker dette: